Kúpiť posilňovací stroj – e-shop

Sprievodca výberom
strojov


Posilňovacie stroje  >  Vibračné posilňovacie stroje

Vibračné posilňovacie stroje

 Vibračné posilňovacie stroje prenášajú do svalov maximum vibrácií, čím až trikrát násobí účinok bežného cvičenia. Ich užívatelia sa veľmi skoro teší zo spevnenej postavy aj nižšej váhy, pružnosti a hlavne prílivu novej energie.

Pritom nie je nutné utrácať za návštevy drahých športových centier - zavibrovat si môžete pohodlne aj doma - kedykoľvek sa vám zachce.

Najobľúbenejšie vibračné posilňovacie stroje inSPORTline Violet, Lilly a Lotos 3D bývajú v akciách už okolo 250 eúr. Jednorazová investícia na dlhú dobu, ktorá sa podľa mienky užívateľov jednoznačne oplatí.

Cvičenia, relaxácie, zdravé chudnutie

Pani Marcela s nákupom vibromasážneho posilňovacieho stroja najskôr váhala. Už od prvých dní cvičenia na plošine Lilly však oceňuje jej výhody, najmä pre seniorov - zmizli jej ranné bolesti nôh, je pohyblivejší, spokojnejší, cíti, že má voľnejšie oblečenie.

A čo hovorí o VibroGyme Lilly pani Renata? "Super stroj. Odreagujete sa na ňom. Pekne si zacvičím a hlavne pozorujem zmenu na svojej postave. Odporúčam ho všetkým, ktorí chcú zdravo chudnúť. "

Zdieľajte článok



Odporúčame posilňovacie stroje






Ďalšie novinky

všetky novinky